Vrijstaande woning

Riesen

Wonen aan de rand van de wijk met een grote tuin en een fraai uitzicht op al het groen. U leeft straks in een heerlijke woning waarin het wooncomfort driedubbel onderstreept is. Ontdek de weldaad aan lichtinval en grote praktische ruimtes. Optimaal woongenot! De grote dwarskappen geven de woningen extra aanzien. Geniet in een grote tuin waar u ‘s zomers geniet van de rust, de ruimte en een groot aantal zonuren.

Bouwnummers:
Specificaties:
Woonoppervlak: 147 m2
Inhoud: 571 m3
Perceel: 476 - 671 m2

Indeling

Een woning met klasse; net als de bewoners zelf

Ontdek de ongekende mogelijkheden van deze prachtige vrijstaande woning. Zoals een grote entree aan de zijkant, de bijkeuken annex speelkamer en de enorme leefkeuken met ruimte voor een comfortabel opgezette eethoek. Naar hartenlust vorm te geven. In de living kunnen meerdere zithoeken gecreëerd worden met elk zijn eigen bestemming.

Ook de indeling op de bovenverdiepingen geeft meer dan genoeg uitbreidingsmogelijkheden. U kunt net zoveel (slaap)kamers krijgen als u nodig hebt. En dan is er nog een zolder voor extra bergruimte als daar behoefte aan is. Het mag duidelijk zijn: dit huis vertegenwoordigt alle luxe om vrijuit te genieten.

Bijzondere kenmerken

  • Fraaie vrijstaande woning met tuin en eigen oprit
  • Zijentree met direct toegang tot de bijkeuken
  • Grote leefkeuken voorzien van alle gemakken
  • Ruime (slaap)vertrekken op de verdiepingen
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten
Alle luxe om
vrijuit te genieten